Автор Тема: "ИВВЕЛ-3" гр.Пловдив  (Прочетена 3021 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Anonymous

• Гост
"ИВВЕЛ-3" гр.Пловдив
« -: Ноември 08, 2008, 07:21:18 »
Искам да добавя още една фирма към черния списък и това е фирма "ИВВЕЛ-3" гр.Пловдив.Не започвайте работа там дори да умирате от глад,постоянно ви навикват,карат ви да чистите нон-стоп и ви използват като изтривалка пред клиентите,дори на най-мазния мангал ще му целунат краката задето е влязал в магазина за да си купи дъвка от 5 ст.ако искате да ви унижават и да сте им като роби..хванете се на работа но ще съжалявате!Дори да сте прави за нещо,пак вас ще искарат виновен.Управителките в офиса не владеят никакви чужди езици и по цял ден само знаят да викат и да кряскат по персонала,който е вече на преклонни години.Поради липсващите им знания в областта на лингвистиката,не могат да разберат дори какво означава,ако на монитора им се появи съобщението "Page not found!".В такъв случай,прибягват до жокера"помощ от персонала" тоест,викат някой по светнат от тях да им превежда.Любимото занимание на собствениците е да висят по цял ден в магазина и да ви тровят нервите с недоволни физиономии и нови "задачки-закачки" като напр. миене на прозорци,кенефи,мивки,каси,врати,подове и тн.Недай си боже да са станали с гъза на горе..тогава дупе да ти е яко цял ден трябва да си на лексотан за да им изтраеш претенциите и това всичкото за по 400лв,които дори им се виждат много и по тяхните думи едва ли не никой друг не дава толкова!Моето мнение е,че този магазин не е за млади хора,а за пенсионери които така или иначе няма къде другаде да почнат работа!

Anonymous

• Гост
Re: "ИВВЕЛ-3" гр.Пловдив
« Отговор #1 -: Декември 14, 2008, 09:29:09 »
да така е - на всичкото отгоре цените им са скъпи а продуктите боклуци - на няколко пъти попадам на мухлясъл хляб и развалено мляко

Anonymous

• Гост
« Отговор #2 -: Януари 07, 2009, 08:40:56 »
Да наистина  този супермаркет не е от добрите.Персонала им дори няма нормален начин на изразяване-питат те нямаш ли да им дадеш "някви стттинки"или"ялати на мойта касъ",гледат лошо,но май вината не е точно в тях.Явно работят под лошо ръководство и голям страх от шефовете и ръководители си,които накърняват самочувствието на персонала,дори и с минималното заплащане за труда им.А и понякога явно "забравят" :?  :?

Anonymous

• Гост
« Отговор #3 -: Януари 17, 2009, 10:40:26 »
Цитат на: "Гост"
Да наистина  този супермаркет не е от добрите.Персонала им дори няма нормален начин на изразяване-питат те нямаш ли да им дадеш "някви стттинки"или"ялати на мойта касъ",гледат лошо,но май вината не е точно в тях.Явно работят под лошо ръководство и голям страх от шефовете и ръководители си,които накърняват самочувствието на персонала,дори и с минималното заплащане за труда им.А и понякога явно "забравят" :?  :?

"Персонала" се пише с пълен член, според граматиката в българския език. Оправете си правописа и тогава коментирайте другите.

Антиреклама

• Администратор
  • Потребител
  • Публикации: 112
    • Профил
    • Антиреклама
« Отговор #4 -: Януари 18, 2009, 11:43:05 »
Вие се постарайте да оправите горепосочените неща, тогава коментирайте правописа на потребителите ми  :evil:

Anonymous

• Гост
« Отговор #5 -: Февруари 09, 2009, 11:06:53 »
Абе ти си малоуме/а персонала се пише точно така я се върни 1-ви клас и не се излагай

Anonymous

• Гост
« Отговор #6 -: Февруари 22, 2009, 02:36:53 »

"Персонала" се пише с пълен член, според граматиката в българския език. Оправете си правописа и тогава коментирайте другите.

Незнам за краткия и пълен член ама яко го ядеш като започнеш бачкане там...члена де :twisted:

инер

• Потребител
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #7 -: Март 31, 2009, 08:01:09 »
:) аз пък съм доволен от посещенията си в този магазин, редовно пазарувам от там и не ми се е случвало да бъде лошо обслужен или излъган.

Anonymous

• Гост
« Отговор #8 -: Април 11, 2009, 11:49:19 »
Много съжалявам за допуснатата от мен граматична грешка,но мисля че този форум и най-вече тази тема не се отнасят до владеенето на българската граматика.Не се опитвайте да отклоните основния проблем на темата.Не ви познавам лично и нямам нищо против вашата личност,и не искам да разбирате коментарите ми като директен упрек срещу вас.Моето мнение е ,че тези форуми трябва да служат ,като инструмент за повишаване нивото на обслужване и запазване морала и достойнството на потребителя.Вие като управляващи стопанска структура лица,трябва да се стремите да поправяте горепосочените детайли и да удовлетворявате нуждите на платежоспособния потребител.Поне такава е практиката в страните с развита пазарна икономика,каквато се стремим да бъдем и ние ;) ;)

Ако някой се чуства засегнат от коментара ми ,моля приемете извиненията ми.

Google PageRank