Автор Тема: CableTel  (Прочетена 1389 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Anonymous

• Гост
CableTel
« -: Август 23, 2008, 12:13:02 »
Кабел тел в Стара Загора купи Верея кабел и стана монополист.На 10.11`07 получих писмо че услугата става предплатена а аз бях абонат на трипъл плей-тв,тел,интернет и на 15.11`07 ми изключиха телефона и нета.Е,за пет дни от къде да ги намеря тия пари?Нито ги печатам,нито крада.Ходих да говоря с тях,някаква там ми обяснява,че го направили автоматично и затова.Повече не съм ги търсил.

Anonymous

• Гост
Re: CableTel
« Отговор #1 -: Август 31, 2008, 12:34:43 »
В София също го раздават монополисти след като изкупиха повечето кабелни оператори, включително и най-големия - Евротур сат ТВ, и в София цените им са най-високи, а в провинцията където има конкуренция цените им са на половина от тези в София

Anonymous

• Гост
« Отговор #2 -: Ноември 08, 2008, 07:14:29 »
Да допълна и още нещо пикантно:

CableTel имат задължения за 12 000 лв към фирма за услуги, които все още не плащат от месеци при абсолютно коректно изпъление на услугата от страна на изпълнителя.

Подробностите ще спестя, но подобни факти трябва да се знаят

Anonymous

• Гост
« Отговор #3 -: Май 17, 2009, 12:01:49 »
Да допълна и още нещо пикантно:

CableTel имат задължения за 12 000 лв към фирма за услуги, които все още не плащат от месеци при абсолютно коректно изпъление на услугата от страна на изпълнителя.

Подробностите ще спестя, но подобни факти трябва да се знаят

В момента в София цените са най-ниски, скороста е най-висока. Явно огромна разлика за една година. Но и преди една година беше невероятен интернета. Не сравнявай само цената, сравнявай и скороста.

K0TAPAK

• Потребител
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
    • Ел. поща
Re:CableTel
« Отговор #4 -: Май 17, 2010, 04:19:45 »
http://www.misho.eu/?p=43

cabletel - disconnecting people

Google PageRank