Автор Тема: ON-LINE BG  (Прочетена 496 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ogidodo

• Потребител
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
ON-LINE BG
« -: Януари 21, 2010, 12:01:55 »
От два месеца се опитвам да си поръчам телефон on-line... До сега не само, че не съм успял, но дори не получавам информация за поръчките ми. Единствените, които ми съобщиха, че поръчката ми не може да бъде изпълнена (с едноседмично закъснение и след позоваване на комисията за защита на потребителите от моя страна) бяха от MyGSM. Нито една от другите фирми (особено съм разочарован от MobileBulgaria) дори не си направи труда да отговори на запитванията ми какво се случва с поръчката ми. Както може да се очаква - няма и телефон на който да се провери.
Мога само да ви посъветвам НИКОГА да не пазарувате on-line от BG сайтове. Качеството на услугата е отчайващо (дори по Българските стандарти), а вероятността да си получите поръчката от личния ми опит (не само за мобилни телефони) е точно 0%!!! Последните 5 години всичките ми опити (над 20) да си поръчам нещо on-line  са били неуспешни! Имам сериозни подозрения, че фирмите занимаващи се с on-line търговия всъщност разчитат на бездействието на Българските институции и власти, за да се занимават с измами!

Google PageRank