Автор Тема: МАЛОУМНИЦИ СМЕ КАТО ТИЧАМЕ И СЕ ДОВЕРЯВАМЕ НА КЛОУНИТЕ ОТ ТЕХНОМАРКЕТ  (Прочетена 1769 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

spiderwolf

• Потребител
  • *
  • Публикации: 4
    • Профил
    • Ел. поща
ИНВЕСТИРАТЕ ПАРИ В НЕБЛАГОДАРНИЦИ НА КОИТО НЕ ИМ ПУКА ЗА ВАС И НИЩО НИКОГА НЯМА ДА НАПРАВЯТ,ОСВЕН ДА ВИ ИЗВОЗЯТ И НАКРАЯ ДА ВИ СЕ ПОДИГРАЯТ КАТО ДЕНО ГОЛЯМО НИЩО!!!
НИЩО КОЕТО ИМ ГО ИМА В СИСТЕМАТА НО ДЕФАКТО ТЕ НЯМА ))

АЗ няма да се оплаквам от обслужването каквото и да е то!явно съм бил доволен с изключение на 2 пъти за некачествени стоки ,но не ми се занимаваше с това.
Главният проблем при мен е че след като "спечелих" правото да ползвам 5% отстъпка от този супер маркет - заради направения от мен оборот грубо 20 000 лв. - 10300 евро или двадесет хиляди лева!!!!!!
при открадване на всичките ми документи - л.к.,талони за книжка,кола и мотор и застраховки-всички документи.
Във нашия "супер маркет" хаха ми казаха така-ще ви издадем нова карта и ще започнете наново да събирате точки )))
явно всички са полудели -но аз казвам така -никога -ама никога няма да стъпя в при тези дребнави мошенници които ще загубят клиенти ще ги виждат в технополик и т.н.
не мисля че ще е по - добре и при тях ,но ще сринем тези и ще се появят други по нормални търговци които ще държат на тези които им носят пари на ръка ! дотогава да им пожелаем все така да са големи и надути-говоря за техния персонал и началниците които не им е мястото там  :D :D :D

spiderwolf

• Потребител
  • *
  • Публикации: 4
    • Профил
    • Ел. поща
днес имаше развитие по тази тема!
дадоха ми клиентския ми номер и то на хвърчащо листче за да използвам отстъпката си.явно че не си заслужава такава фирма да издаде на друга такава нова карта която струва 5 лева и да се бори за уважението на клиента!
все пак се оказва че първия път просто ги е мързяло да търсят и затова са ми отказали-днес явно им е ден за работа )
благодаря на момичетата в офиса им!

Антиреклама

• Администратор
  • Потребител
  • Публикации: 112
    • Профил
    • Антиреклама
 ;D
Е честито, това си е истинско постижение и голям напредък. Има светлина в тунела!

dancho

• Потребител
  • *
  • Публикации: 3
    • Профил
    • Ел. поща
Имал със си разправии с тях и то по въпрос, който беше в техен интерес - искахме да купуваме от тях техника и да продаваме, но след премятания на тоя и на оня управител ни оставиха в недоумение. Накрая се намери едно момче, което ни обеща 7% отстъпка, но се оказа че е само на продукти samsung в последствие. Така, че забравете за нормални бизнес или каквито и да е отношения с ТЕХНОМАРКЕТ Европа...

Google PageRank