ИНВЕСТИРАТЕ ПАРИ В НЕБЛАГОДАРНИЦИ НА КОИТО НЕ ИМ ПУКА ЗА ВАС И НИЩО НИКОГА НЯМА ДА НАПРАВЯТ,ОСВЕН ДА ВИ ИЗВОЗЯТ И НАКРАЯ ДА ВИ СЕ ПОДИГРАЯТ КАТО ДЕНО ГОЛЯМО НИЩО!!!
НИЩО КОЕТО ИМ ГО ИМА В СИСТЕМАТА НО ДЕФАКТО ТЕ НЯМА ))
АЗ няма да се оплаквам от обслужването каквото и да е то!явно съм бил доволен с изключение на 2 пъти за некачествени стоки ,но не ми се занимаваше с това.
Главният проблем при мен е че след като "спечелих" правото да ползвам 5% отстъпка от този супер маркет - заради направения от мен оборот грубо 20 000 лв. - 10300 евро или двадесет хиляди лева!!!!!!
при открадване на всичките ми документи - л.к.,талони за книжка,кола и мотор и застраховки-всички документи.
Във нашия "супер маркет" хаха ми казаха така-ще ви издадем нова карта и ще започнете наново да събирате точки )))
явно всички са полудели -но аз казвам така -никога -ама никога няма да стъпя в при тези дребнави мошенници които ще загубят клиенти ще ги виждат в технополик и т.н.
не мисля че ще е по - добре и при тях ,но ще сринем тези и ще се появят други по нормални търговци които ще държат на тези които им носят пари на ръка ! дотогава да им пожелаем все така да са големи и надути-говоря за техния персонал и началниците които не им е мястото там