Автор Тема: Форумъ  (Прочетена 3101 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Anonymous

• Гост
Форумъ
« -: Май 24, 2008, 06:57:05 »
Похвали - браво, идеята е много добра. Преди 2-3 седмици бях втрещен от обслужването в еднин магазин и започнах да търся място където да се оплача и да предупредя хората. И намерих 2 такива сайта, сега и вашият. Макар и насочеността да е различна смятам, че отдавна имаше нужда от такива места, където хората могат да видят, кои места да избягват. Единият е http://pisnami.net , а другият http://zapek.net . Но първият ме разочарова със откровенната си детска насоченост, а вторият заляга доста на политиката, но пък страшно ми хареса стилът на писане и хуморът там. Вие стреляте по насочено за услугите и се надявам и вие да се развиете и повече хора да пишат кои фирми са ги "опарили"...

Малко критика - :) Макар и новият темплейт на phpBB3 да е много хубав, повечето сме свикнали със темплейтът на phpBB2 и докато се ориентирам... Пък и бутонът за нова тема, не е бутон, както се очаква а текст.

Това е от мен, успех!

Антиреклама

• Администратор
  • Потребител
  • Публикации: 112
    • Профил
    • Антиреклама
Re: Форумъ
« Отговор #1 -: Юни 04, 2008, 09:10:48 »
Мерси за препоръките :)

Anonymous

• Гост
« Отговор #2 -: Септември 16, 2008, 09:45:24 »
Браво за идеята, Но каква ще е ползата, ако за фирми или лица от които имаме оплаквания , не се появят в Google?????

Не зная от какво зависи, но е добре за всички некоректно работещи да се знае от повече хора!!!!!

Писах за такава Агенция и лице некоректно работещо в нея тук, но по имената им в Google не излиза нищо!!!!!

Антиреклама

• Администратор
  • Потребител
  • Публикации: 112
    • Профил
    • Антиреклама
« Отговор #3 -: Септември 28, 2008, 04:18:26 »
@koko изчакай няколко седмици или дена, трябва да дойде бота на гугъл и да ги запише, спокойно ще се появи във гугъл името, обещавам ти!

Anonymous

• Гост
« Отговор #4 -: Ноември 07, 2008, 02:58:11 »
Искам да се обърна към всички които имат намерение да си закупят Apple компютър в България и смятат че ако платиш съответна цена ще получиш качествена стока. Не го правете и в никакъв случай не ходете в магазин Creative Center София - Светослав Тертер 10. Отношението е под всякаква критика, хората които работят там са НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНИ И СЕ ОКАЧЕСТВЯВАТ С ПЪЛНА ЛИПСА НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ. НЕ ЗНАМ ОТКЪДЕ СА НАМЕРИЛИ ТОЛКОВА ТЪПИ СЛУЖИТЕЛИ КОИТО НЕ САМО ЧЕ НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА ЗА ПОПРАВКА НА ДЕФЕКТИ В КОМПЮТЪР КОЙТО СТРУВА 3000 лв. НО И ИСКАТ ДА ИМ ПЛАЩАШ ЗА РАБОТАТА (КОЯТО НЕ СЕ ИЗРАЗЯВА НИТО В ПОПРАВЯНЕ НА ДЕФЕКТИ НИТО В НЯКАКЪВ ТРУД. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРОЗНА СИТУАЦИЯ ОСОБЕНО ЗА ТЕЗИ КОИТО ПЛАЩАЙКИ СЕ НАДЯВАТ ДА ПОЛУЧАТ КАЧЕСТВЕНА РАБОТА. МИШКАТА, ДИСПЛЕЯ СЕ РАЗВАЛИХА ОЩЕ НА ПЪРВИЯ МЕСЕЦ И НЕ СТИГА ЧЕ НЕ ГО ОПРАВЯТ НО И СЕ КРИЯТ И ИСКАТ ТИ ДА ИМ ПЛАЩАТ ЗА ТЯХНАТА НЕКАДЪРНОСТ> НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ, тук е България и със служители намерени на улицата без образование е пълно и то в магазините и сервизина на УЖ уважаваната марка APPLE - BOKLUK!!!!!!!!!!!!!!

Google PageRank