Автор Тема: Нови тонер касети от Холанд тонер ??? Да, да, ама не!  (Прочетена 2891 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

nikero

• Потребител
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
    • Ел. поща
Нова касета за цветен принтер, с качество като на оригинална, 30% по ниска цена, произведени в сащата фабрика в Корея - това са думите на фирмените агенти. Добреееее, и какво носи куриера?
Стара касета НР, с ново етикетче залепено върху оригиналното, е не дръжте, че е по-малко - все пак трябва да се види модела на касетата, сменен чип - е малко накриво залепен, касета е с черен тонер, но отвън е посипана със син, поне да бяха я забърсали малко. Принтера я разпозна от втория път, и черното е черно, ама на 65% и с бели хоризонтални ивици. Който ползва такива консумативи - знае за какво идва реч, стар барабан - да си ги пълни при тези които казват, че ги пълнят и рециклилат - ЗАБРАВЕТЕ Холанд тонер ООД, те продават само "нови"!

kredo

• Потребител
  • *
    • Профил
Ние също се сблъскахме с въпросните Холанд тонер. Поръчахме касета, която в последствие се оказа не само, че не е оригинална(което ние не знаехме), а  и стара, просто напълнена. Чипът беше нещо не както трябва, а касетата изобщо не можеше да бъде захапана от принтера. Обадихме се да си искаме парите или поне да я заменят с касета, която става. След дълги обяснения, как едва ли не ние сме малоумни, а касетите им са изрядни, се съгласиха да я изпратим обратно. Дойде човек от куриерска фирма Транспрес и я пратихме с наложен платеж с надеждата да си върнем парите. Резултатът беше не само че останахме без касета, но и пари не видяхме, защото незнайно как са си взели пратката и са отказали да я платят. Остава въпросът дали двете фирмички нещо не са комбина? Как е възможно да вземеш пратка с наложен платеж без да я платиш/

anjinsan83

• Потребител
  • *
    • Профил
    • Ел. поща
Re:Нови тонер касети от Холанд тонер ??? Да, да, ама не!
« Отговор #2 -: Септември 02, 2009, 03:41:42 »
  За пореден път ви питам , как да ви докажа , че писаното по наш адрес не е истина.Говорил съм с представителите на фирмите,които е имало оплакване към нас и в крайна сметка и хората сами признават , че са реагирали прибързано и не съвсем основателно.Редно е да махнете клеветите по наш адрес.Не е редно да съсипвате реномето на хора и фирми , които си работят съвестно и се грижат за клиентите си.Моля ви обърнете внимание на двата случая с оплаквания към фирма Холанд тонер ООД , защото и от двете места хората са склонни да си оттеглят обвиненията , но не знаят как.Моля , пишете ми или се обадете за справка на самите фирми  , които са се оплакали  "Погребална Агенция Алфа" с лице за контакти Николай Киримидчиев ( 029516003; 0878622511 ) и фирма Кредо 96 с лице за контакти г-жа Пещерска - тел 032/ 626 172 .
   Аз се казвам Атанас Петков и ние продаваме нови , фабрични , съвместими тонери , което се обяснява по 100 пъти на клиентите , а офертите ни са обсипани с пояснения за продуктите , които дистрибутираме.Винаги заменяме касетата , когато има проблем и дори клиента да я е счупил , както беше случая с фирма "Кредо 96" я поправяме и тогава я връщаме без оскъпяване за куриерските разходи и компонентите , които са били счупени.Не мога да повярвам , че се вземат предвид мненията само на едната страна и че всеки може да си пише каквото си поиска , както например беше писала една наша бивша служителка , която се беше представила за мним клиент и беше измислила редица долни инсинуации вместо да си признае , че е некадърна и не може да си заработи заплатата.
              Атанас Петков - 02/815 65 00
                                 0884/987 873

Антиреклама

• Администратор
  • Потребител
  • Публикации: 112
    • Профил
    • Антиреклама
« Отговор #3 -: Септември 02, 2009, 05:53:03 »
Призовавам да се обърне внимание към случая, както да се вземе предвид обяснението на г-н Атанас Петков от Холанд тонер ООД.

pablo25

• Потребител
  • *
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #4 -: Септември 25, 2009, 03:00:02 »
Поради служебното си положение,не мога да публикувам моето име,но искам да кажа че наистина г-н Петков от Холанд Тонер е голям лицемер и лъжец.Работил съм с тази фирма няколко пъти,и ще ви кажа от какво съм доволен и от какво не,а други техни клиенти ще потвърдят или отхвърлят,моите впечатления.
 Значи в края на лятото и началото на есента през 2008г.,ми се обади г-н Петков,с търговско предложение за нови съвместими тонер касети от Европейска фабрика.Реших да опитам тяхна касета и реално беше доста добра.След няколко месеца,направих поръчка и пак се представиха добре касетите.
  Към Празниците за нова година г-н Петков,ми се обади със специално коледно предложение от Холанд Тонер,при което със закупуването на стока от тях,ще получа ваучер за двудневна почивка за двама,някъде си в България.
  Реших да приема предложението му,поръчах и какво стана?
Стоката беше без отстъпка(но няма значение,нали все пак има някаква уловка за ваучера),НО НАЙ-ЛОШОТО БЕШЕ,ЧЕ СТОКАТА БЕШЕ РАЗЛИЧНА ОТ ПРЕДИШНИТЕ ПЪТИ,НЯКАКВИ ВИДИМО МАНИПУЛИРАНИ,ОМАЗАНИ С ТОНЕР КАСЕТИ,ОТ КОЙТО 1/3 ПЕЧАТАХА ЗЛЕ.  КОШМАР!!!
С ДОПЪЛНЕНИЕ,ВАУЧЕРА ГО НЯМАШЕ.

ОБАЖДАМ СЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ г-н ПЕТКОВ,ЗА ПОДМЯНА НА ПРОБЛЕМНИТЕ КАСЕТИ И ДА ПОПИТАМ ЗА ОБЕЩАНИЯТ МИ ВАУЧЕР ЗА ДВУДНЕВНАТА ПОЧИВКА.Г-н ПЕТКОВ МИ ЗАЯВЯВА ПО ТЕЛЕФОНА,ЧЕ
ДЕФЕКТНИТЕ КАСЕТИТЕ ЩЕ МИ ГИ СМЕНИ ПРИ ПО СЛЕДВАЩА ПОРЪЧКА,И ТОГАВА ЩЕ МИ ДАДЕ ВАУЧЕРА,ЧЕ ЗА ДА БЪДЕ ДВУДНЕВЕН
ТРЯБВАЛО ДА СА ДВЕ ПОРЪЧКИТЕ,А ЗА ТАЗИ САМО ЕДНОДНЕВЕН МОГЪЛ ДА ПРАТИ И СИ ОСТАВАМ С ДЕФЕКТНИТЕ КАСЕТИ ДО СЛЕДВАЩА ПОРЪЧКА.

ПОЛУДЯХ..НАРЕДИ МЕ ЗДРАВО ТОЗИ ЧОВЕК!!!
НЯМАШЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ ТОГАВА А И НЕ МОЖЕХ ДА ВДИГНА ШУМ,ЧЕ МИ ОЛЕКВА СЛУЖЕБНОТО МЯСТО!

След време попаднах на колега,който е работил от време на време с тази фирма,с някаква госпожа.Каза ми,че реално е доволен от касетите и че към него е имало специални предложения,но не ги е пробвал.
Слава богу!

ТАКА ЧЕ,ДО ДЕН ДНЕШЕН СИ МИСЛЯ,ДАЛИ ТОЗИ г-н ПЕТКОВ НЕ ОТ МУРГАВИТЕ  СЪБРАТЯ И ПОЛЗВА ТАЙНО ИМЕТО НА ФИРМАТА СИ ЗА ЛИЧНИ ИЗГОДИ ИЛИ ДЕН ЗА ДЕН,КЪДЕТО МИНЕ НОМЕРА.
НЕ ЗНАМ ТОВА СИ Е ЛИЧНО МОЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЗА КОЕТО СЕ ЧУДЯ ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО,ПРЕГЛЕЖДАМ НЯКОЙ ПРИНТЕР.

ТАКА ЧЕ,КОЛЕГИ ЗА БЪДЕТЕ НАЩРЕК СВЪРЖЕЛИ СЕ С ВАС г-н ПЕТКОВ. >:( :D >:(

Yasen

• Потребител
  • *
  • Публикации: 3
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #5 -: Септември 29, 2009, 08:58:37 »
Здравейте, аз съм клиент на фирмата и съм ходил на тази двудневна почивка. Беше края на ноември когато ми се обадиха от Холанд Тонер и ми предложиха да поръчам тонерите, като отстъпката за тях се явяваше ваучър за почивка с още един човек, за 2 дена във Велинград - хотел Клептуза 4 звезди. Така и направих поръчката и всичко беше ок. За тонерите им какво да кажа - съвсем нормални са,преди 6 месеца се случи да имам проблем с една касета, но дойдоха и ми я смениха с читава.

Аз лично съм доволен от тях и продължавам да ползвам услугите им.

Ясен,
Лонг Консулт Груп

bliznaci

• Потребител
  • *
    • Профил
« Отговор #6 -: Февруари 11, 2010, 03:14:07 »
Сладури, незнам какво да Ви кажа. Явно НЕ СТЕ ИМАЛИ КЪСМЕТ да попаднете на ЕГЕ Тонер. Ние в ДОМ-Здраве АД не купуваме оригинални или съвместими. Зареждаме си тонер касетите при ЕГЕ Тонер и проблеми нямаме. Явно слагат готин тонер, защото печата и цветовете са супер готини, а най-странното е, че изкарват повече копия, от колкото е капацитета на всяка касета. Много бързо реагират. Аз за малко да се изложа пред шефа, щото на цветния беше свършило червеното, звъннах в 15.00 ч. и до един час /имайки предвид трафика/ ми донесоха заредена касета от същия модел с тест страница, взеха моята празна, не ми взеха пари за транспорта и ми спасиха положението. Заради мен /щото предишния ден не се обадих на ЕГЕ Тонер/, един час позабавих шефа да печата неговите си проекти, ама той така и не разбра, че е имало зареждане и че е сменена касетата. Накрая и той доволен и аз спокойна  ;D - ЕГЕ Тонер ми спасиха положението. Всички касети си зареждаме при тях. Плащаме много разумна сума. Другите фирми вземат същите пари само за зареждане, а ЕГЕ-то не ни закача за повече пари. Каквито части там си сменят - тяхна работа. Сумата не се променя. А другите фирми - аре сега още 15 лв. за барабан, щото се бил износил, аре още 5 лв. за някаква част, дето колегата им я е счупил. Сега сме екстра. Тези хора от ЕГЕ Тонер са много гъвкави и бързо реагират. Свържете се с тях и ще видите. На GSM: 0899 140 929 отговаря управителката Даниела Асенова. Кажете `и, че Мая от ДОМ-Здраве Ви е упътила и може и отстъпка да получите, че ние работим вече година с тях и хората съвестно намалят цените.
Повече няма да Ви занимавам!
Просто видях, че имате проблем и реших да Ви помогна. УСПЕХ!  ::)

Yasen

• Потребител
  • *
    • Профил
    • Ел. поща
Абе Вие сте луди, бе хора!? Аз работя с Холанд Тонер от 2 години!
Има една мацка, тя ми е търговски представител и е много любезна и винаги всичко е наред като си поръчам ::)
не мога да повярвам на думите ви, нещо не е наред... :D
Това не може да са същите хора! Хахаха, да нямат двойник, ще й звънна на моята мацка (тамън да я чуя).
Върши работата чудесно, от днес за утре, всичко точно:)
Аз съм добре с тях, не ползвам някакви презаредени боклуци, а и не си давам парите за оригинали!  ;D

Yasen

• Потребител
  • *
    • Профил
    • Ел. поща
И аре стига евтина реклама тука, на някви , дето са само с GSM, правите си реклама на чужд гръб :D То няма лошо, ама си има други места за това....

Google PageRank