Поради служебното си положение,не мога да публикувам моето име,но искам да кажа че наистина г-н Петков от Холанд Тонер е голям лицемер и лъжец.Работил съм с тази фирма няколко пъти,и ще ви кажа от какво съм доволен и от какво не,а други техни клиенти ще потвърдят или отхвърлят,моите впечатления.
Значи в края на лятото и началото на есента през 2008г.,ми се обади г-н Петков,с търговско предложение за нови съвместими тонер касети от Европейска фабрика.Реших да опитам тяхна касета и реално беше доста добра.След няколко месеца,направих поръчка и пак се представиха добре касетите.
Към Празниците за нова година г-н Петков,ми се обади със специално коледно предложение от Холанд Тонер,при което със закупуването на стока от тях,ще получа ваучер за двудневна почивка за двама,някъде си в България.
Реших да приема предложението му,поръчах и какво стана?
Стоката беше без отстъпка(но няма значение,нали все пак има някаква уловка за ваучера),НО НАЙ-ЛОШОТО БЕШЕ,ЧЕ СТОКАТА БЕШЕ РАЗЛИЧНА ОТ ПРЕДИШНИТЕ ПЪТИ,НЯКАКВИ ВИДИМО МАНИПУЛИРАНИ,ОМАЗАНИ С ТОНЕР КАСЕТИ,ОТ КОЙТО 1/3 ПЕЧАТАХА ЗЛЕ. КОШМАР!!!
С ДОПЪЛНЕНИЕ,ВАУЧЕРА ГО НЯМАШЕ.
ОБАЖДАМ СЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ г-н ПЕТКОВ,ЗА ПОДМЯНА НА ПРОБЛЕМНИТЕ КАСЕТИ И ДА ПОПИТАМ ЗА ОБЕЩАНИЯТ МИ ВАУЧЕР ЗА ДВУДНЕВНАТА ПОЧИВКА.Г-н ПЕТКОВ МИ ЗАЯВЯВА ПО ТЕЛЕФОНА,ЧЕ
ДЕФЕКТНИТЕ КАСЕТИТЕ ЩЕ МИ ГИ СМЕНИ ПРИ ПО СЛЕДВАЩА ПОРЪЧКА,И ТОГАВА ЩЕ МИ ДАДЕ ВАУЧЕРА,ЧЕ ЗА ДА БЪДЕ ДВУДНЕВЕН
ТРЯБВАЛО ДА СА ДВЕ ПОРЪЧКИТЕ,А ЗА ТАЗИ САМО ЕДНОДНЕВЕН МОГЪЛ ДА ПРАТИ И СИ ОСТАВАМ С ДЕФЕКТНИТЕ КАСЕТИ ДО СЛЕДВАЩА ПОРЪЧКА.
ПОЛУДЯХ..НАРЕДИ МЕ ЗДРАВО ТОЗИ ЧОВЕК!!!
НЯМАШЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ ТОГАВА А И НЕ МОЖЕХ ДА ВДИГНА ШУМ,ЧЕ МИ ОЛЕКВА СЛУЖЕБНОТО МЯСТО!
След време попаднах на колега,който е работил от време на време с тази фирма,с някаква госпожа.Каза ми,че реално е доволен от касетите и че към него е имало специални предложения,но не ги е пробвал.
Слава богу!
ТАКА ЧЕ,ДО ДЕН ДНЕШЕН СИ МИСЛЯ,ДАЛИ ТОЗИ г-н ПЕТКОВ НЕ ОТ МУРГАВИТЕ СЪБРАТЯ И ПОЛЗВА ТАЙНО ИМЕТО НА ФИРМАТА СИ ЗА ЛИЧНИ ИЗГОДИ ИЛИ ДЕН ЗА ДЕН,КЪДЕТО МИНЕ НОМЕРА.
НЕ ЗНАМ ТОВА СИ Е ЛИЧНО МОЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЗА КОЕТО СЕ ЧУДЯ ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО,ПРЕГЛЕЖДАМ НЯКОЙ ПРИНТЕР.
ТАКА ЧЕ,КОЛЕГИ ЗА БЪДЕТЕ НАЩРЕК СВЪРЖЕЛИ СЕ С ВАС г-н ПЕТКОВ.