Автор Тема: Искам да се оплача от магазините T-Market.  (Прочетена 2964 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Антиреклама

• Администратор
  • Потребител
  • Публикации: 112
    • Профил
    • Антиреклама
Искам да се оплача от магазините T-Market. Това за мен не е магазин, а кочина, какво правят обувките при вафлите или каква работа има някакво колело при чипсовете.... Пълна кочина е в този магазин... Евтино е, но щеше да е много по добре ако се сложи някакъв ред.

Модератор

• Потребител
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
    • Ел. поща
Re: Искам да се оплача от магазините T-Market.
« Отговор #1 -: Май 18, 2008, 11:28:42 »
Наистина , в тези магазини е тотална кочина, въпреки че е доста евтино не бих пазарувал от там !

Anonymous

• Гост
« Отговор #2 -: Май 30, 2008, 07:48:44 »
Това, което сте написали, е много съмнително!
Всеки средно интелигентен човек ще счете написаното от Вас за партенка от недоброжелатели и/или конкуренция, ако не поясните за конкретния случай кой/къде/кога!
А касов бон на ръка е върха на фантазията!! Просто нямам думи.
Не крия,че работя там и вярвайте ми, ръководството прави почти всичко възможо за подобряване на обстановката, винаги. Само хора които не са работили на управленско ниво във верига магазини за бързооборотни стоки не знаят, че "кочина" се създава от чисто човешки фактор.

Антиреклама

• Администратор
  • Потребител
  • Публикации: 112
    • Профил
    • Антиреклама
« Отговор #3 -: Май 30, 2008, 10:42:19 »
МНОГО ВАЖНО!!!
СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ФОРУМА НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА, КОЕТО ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ПИШАТ!!!

Щом твърдите, че тази информация е грешна => ще бъде изтрита, но тази, която аз съм я писал и за която съм сигурен ще остане!

Anonymous

• Гост
« Отговор #4 -: Август 15, 2008, 09:12:24 »
Тия отТ-маркет са големи некадърници, накрая ще си изтърват срока за откриването, обявили място за всякакви позиции и аз кандидатствах, след второто ми интервю ме одобриха за зам.управител и ми казват заплатата ще е 600лв. :lol: смях в залата, сега гледам пак си търсят управители, а бяхме 6 човека, parody

Anonymous

• Гост
« Отговор #5 -: Август 31, 2008, 09:25:13 »
а на мен ми откраднаха чантата от шкафчетата им.Магазина в пловдив тракия на фрапето

Anonymous

• Гост
« Отговор #6 -: Ноември 17, 2008, 10:07:42 »
Цитат на: "ivo_tehno"
Тия отТ-маркет са големи некадърници, накрая ще си изтърват срока за откриването, обявили място за всякакви позиции и аз кандидатствах, след второто ми интервю ме одобриха за зам.управител и ми казват заплатата ще е 600лв. :lol: смях в залата, сега гледам пак си търсят управители, а бяхме 6 човека, parody
ОТТГОВОР:Надявам се не мислиш,че който и да е работодател ще ти даде голямата заплата която ти искаш-все пак трябва да види какво можеш,а до колкото си спомням ти не беше от можещите.Едно е да редиш телевизори,а съвсем друго да ръководиш поне тридесет човека и да отговаряш за стока,която е различна от техниката.Остани си в Техномаркет и успех!

Anonymous

• Гост
« Отговор #7 -: Януари 11, 2009, 04:38:44 »
Днес ж магазин Т МАРКЕТ в квартал Дървеница влизам и си харесах ръкависи на цена 3,99 баш като за Т МАРКЕТ всичко добре ама отивам аз на касата и там симпатичното момиче ми казва че са на цена от 4.99, а и излизат като дамски ръкавици а в каталога на Т МАРКЕТ мъжките са 4,99 а дамските 3,99. Помолих да извикат управителя на Т МАРКЕТ -а появи се заместник управителя, който ми заяви че ако ги искам ще трябва да ги заплатя на 4,99 а не както пише на стикерчето 3,99, обясних му че това е подвеждане, а той пак каза знам, но не мога нищо да направя. Аз му благодарих за отделеното време и си излезнах. В Дървеница има много оплаквания всички хора масово си гледат бележките на излизане дали не са ги излъгали явно явлението е масово. На половината им стока няма цени, язък че са от MAXIMA GRUP, а като гледам тези MAXIMA GRUP са и международна фирма язък дето са си наели такива хора тук.
MAXIMA GRUP България може и да фалира скоро време ако продължават така.

Anonymous

• Гост
« Отговор #8 -: Февруари 14, 2009, 10:06:36 »
Ами проблеми има май във всички магазини, но в Т-Маркет са събрани всички.
Вярно е и че никой не е отишъл да работи там насила, така че ако не ти харесва -тръгваш си. В края на краищата клиента няма вина за проблемите на персонала, прав ли съм? А що се отнася до ръководството дали е в сила поговорката, че "Рибата се вмирисва откъм главата"?

sisi

• Потребител
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
    • Ел. поща
Re:Искам да се оплача от магазините T-Market.
« Отговор #9 -: Юли 07, 2010, 11:36:51 »
Искам и аз да се оплача от въпросиния магазин Т-маркет и най-вече от този в Дървеница.
Първо, както е споменато по-горе, не всички продукти имат цени и вечно се оказва, че именно това, което търсиш е без цена. Ако ти се наложи да попиташ за цена, служителите се държат безобразно. Днес попитах за едно вино в промоция с едно малко шише (пак вино). Съвсем учтиво попитах служителя, дали цената му е същата като на единичната бутилка. Той ме подмина и нещо промърмори. Първоначално си помислих, че е отишъл да провери, а той се върна и ме подмина. След което пак го попитах и той ми се сопна, че след половин час ще слагат етикетите. Казах му, че като човек съм го попитала и не е нужно да ми се сопва и го попитах как така вечно нямат цени. Аз не знам какъв проблем е да се сложи един прост етикет в момента, когато се зарежда дадената стока. Такава философия ли е?!? И защо този човечец не провери цената? Нали уж идеята е клиентите да са доволни... Хич не им пука. Какви пари искат да печелят тези хора....?!?
Присъствах скоро на едно оплакване на клиент. Касиерките бяха толкова груби и чух следната реплика от една: "Като не Ви харесва обслужването, не пазарувайте от тук." Бях втрещена!

valio10

• Потребител
  • *
    • Профил
« Отговор #10 -: Юли 18, 2010, 01:38:47 »
аз също многократно съм лъгана,или за цената,понеже адски рядко всяка стока да има цена.Но след като ми продадоха яйца с изтекъл срок преди седмица.виждам го докато съм още в магазина,казвам им а касиерката нанагло ми вика,че не виждала какъв ми е проблема. :o :o :o :o,и така аз си пуснах жалба  РИОКОЗ,и днес ме уведомиха от там,че са им направили прпверка и е съставен акт,за което съм горда :P ;D.а да не говорим,че всяка сутрин върху нарязания кашкавал лепят нови етикети с новия срок на госност,но мангалките дето ряботят там,са толкова прости,че го лепят върху стария .вместо да го префолират на ново.Но не трябва да мълчим.Според мен те не трябва да са на пазара,само лъжат и се правят на невинни после,изкарват те теб виновен.

valio10

• Потребител
  • *
    • Профил
« Отговор #11 -: Юли 18, 2010, 01:39:22 »
забравих да спомена ,говоря за този в Овча купел-2

Google PageRank